Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved: Umm Latifa (in Saudi Kingdom) 2013-2009 http://kuchniaarabska.blogspot.com/
Przepisy i zdjęcia są dziełem autorki bloga, chyba że zaznaczono inaczej. Kopiowanie i rozpowszechnianie bez zgody zabronione.

Respect Copy rights - they are reserved. Copying and publishing any material from the blog, without a written permit from the author, forbidden.

czwartek, 16 grudnia 2010

w MIŁYM gronie






Miło mi Was gościć w mej kuchni, jeszcze milej będzie,
jeśli się bliżej poznamy
- na tyle, na ile pozwala internetowa przestrzeń pozwala
- zatem tutaj w komentarzach proszę Was,
 o kilka słów o sobie lub od siebie. 

Na powiatanie - częstuję Was filiżanką arabskiej kawy;  
i serwuję porcję bezików, 
pieczonych dzień czwarty ku uciesze domowników. 
(rym wyszedł bezwiednie).

11 komentarzy:

Hanan Izabela Hanka pisze...

Dziekuje za zaproszenie :) swietny blog, super zdjecia (to twoj synek???) a przepisy po prostu rewelacja :)

Thio pisze...

Ja za qahwe dziekuje pasjami nie trawie ale jak poczestujesz habakiem to chetnie.

UMM LATIFA (in Saudi Kingdom) pisze...

@ Hanan: A no tak, to nasz rodzynek ;).

UMM LATIFA (in Saudi Kingdom) pisze...

Nie przekonałaś się do kawki? Ja na początku nie mogłam złapać smaku, ale kiedy robię z goździkami i masą kardamonu - uuu, mogę pić i pić. Kardamon i goździki robią swoje ;). Nie każda qahwa smakuje ;).

Thio pisze...

oj nie moi pija bez dodatkow

UMM LATIFA (in Saudi Kingdom) pisze...

Bez dodatków? Też bym nie przekłnęła.

White Goldfinch pisze...

Zmiany, zmiany..na lepsze! Blog wyglada bardzo interesujaco :)
Pozdrowiam.

Sefie pisze...

Umm Latifo powtórze się napewno Jestem pod wrazeniem Twoich blogów..a wobec Ciebie pełna podziwu bo tak naprawde swietnie sobie radzisz napewno w życiu każdego są ciche dni ale Tobie szczególnie warto poświęcić uwagę...bądz szczęśliwa

UMM LATIFA (in Saudi Kingdom) pisze...

@ Misfits: Dzięki, coś mnie ciągle kręci ;)

UMM LATIFA (in Saudi Kingdom) pisze...

@ Sofija: Nie nadziękuję się :) tyle miłych słów, cud miód. Niechaj się nam wszystkim dobrze wiedzie, jak najmniej smutków i wielu radości Tobie Sofijo również.

Anonimowy pisze...

Pięknie tu ;) Niggdy nie interesowałam się kuchnią arabską, ale teraz widzę,że zacznę ;)
jestem zafascynowana.
pozdrawiam!

Gosia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...