Kuchnia Arabska z Polską Nutą
▼
czwartek, 14 listopada 2013

internetowe piractwo

›
W internecie pojawiły się zdjęcia skradzione z mych obu blogów - Arabii oraz Kuchni Arabskiej - skradzione, albowiem zostały z nich usunięte...
9 komentarzy:
piątek, 8 listopada 2013

kokosowy odlot...

›
Od tygodnia chodził za mną kokos.  Nie miałam wyjścia.  Musiałam coś z tym zrobić. Zrobiłam kokosową basbusę.  Składniki: 1 ...
4 komentarze:
sobota, 29 września 2012

o balili - czyli sałatce z ciecierzycy na ciepło

›
Udało mi się wreszcie uaktualnić wpis. Przepis jest - poniżej. Życzę smacznego :).
12 komentarzy:
czwartek, 2 sierpnia 2012

balila - czyli ciecierzyca w roli głównej ponownie

›
I dostałam przepis na balilę . Oryginalną, taką jak się tu, w Arabii robi.  Zrobiłam i zjadłam.  Tylko mój Syn zasmakował, poza m...
34 komentarze:
sobota, 21 lipca 2012

ramadanowe pierożki

›
O tradycyjnej ramadanowej przekąsce, która MUSI pojawić się na każdym saudyJskim stole, pisałam już dawno , i dawno nie robiłam tych pracoch...
28 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

UMM LATIFA (IN sAUDI KINGDOM)

Moje zdjęcie
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.