środa, 9 marca 2011

słoneczne wyróżnienie

Parę dni temu otrzymałam aż trzy gerberowe słoneczne wyróżnienia (m.in. za Kuchnię Arabską, stąd i tutaj, poza Arabią pojawia się artykuł): od Mammy Ammara, która polskim okiem obserwuje Jordanię; od Lulu'ah, która zaczarowaną karawaną przemierza Maroko oraz od Arabelli, która opisuje swoje życie na łamach ArabellaMixNagrody to jedna z rzeczy, które mnie uszczęśliwiają, albowiem są dowodem na to, że wkład naszej pracy jest doceniany i ma sens!

A zatem przystępuję dalej do procedury postępowania z wyróżnieniem, i piszę

co jeszcze czyni mnie szczęśliwą: szczęśliwa jestem gdy doświadczam dobra i umiem trwać w teraźniejszości, zbytnio nie oglądając się na przeszłość ani nie wyczekując przyszłości. Poza tym szczęście przynosi mi spełnienie i święty spokój :). Szczęśliwa jestem również wówczas, kiedy wiem, że udało mi się coś zmienić na lepsze. Czy to w ramach swego ja :) czy otaczającego mnie świata.... No i szczęśliwa jestem, kiedy robię to, co lubię ;) i czytam interesujące i miłe komentarze.

Teraz komu dalej przekazać nagrodę, w temacie kulinarnym - tym blogerkom, których blogi odwiedzam z przyjemnością, za estetykę szeroko rozumianą, piękne fotografie, interesujące przepisy i  "polszczyznę"- czyli za profesjonalizm pełen (kolejność przypadkowa!):


Procedura postępowania z wyróżnieniem wymaga aby:
1. Podziękować za wyróżnienie.
2. Umieścić u siebie link do bloga osoby, która Cię wyróżniła.
3. Umieścić u siebie logo wyróżnień.
4. Przekazać nagrodę do 10 blogów.
5. Umieścić linki do tych blogów.
6. Powiadomić o tym nominowane osoby.
7. Stworzyć listę rzeczy, które czynią mnie szczęśliwą. 

5 komentarzy:

Dziękuję za komentarz - wszystkie czytam, lecz niestety - za co przepraszam - nie zawsze udaje mi się odpowiedzieć.